Toneelgroep Imperium

Toneelgroep Imperium

GD poster

De Gouden Draak

RESERVEER

Het stuk ‘De Gouden Draak’ is met name geschikt voor vluchtelingen, illegalen en mensen uit ‘t Gooi. Voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Voor mensen met een hart voor cultuur of voor loempia’s. Voor populisten, neoliberalen en salonsocialisten. Voor familie, vrienden en volstrekt onbekenden. De voorverkoop is begonnen!

Toneelgroep Imperium sluit het seizoen spectaculair af. Vijf acteurs spelen in een verschroeiend tempo zeventien rollen in een stuk dat niet eerder in Nederland speelde. Duitstalig Europa ging al plat voor Der Goldene Drache en nu mag u.

Modern theaterauteur Roland Schimmelpfenning behandelt hedendaagse thematiek in een wervelwind van verrassende verhalen. Regisseur Arne Sybren Postma staat garant voor fantasierijk en urgent theater. En u heeft nog een leuke avond ook.

Op 17 mei verzorgen we bovendien een Matinee & Diner; voor €25 krijgt u dan niet alleen toegang tot de voorstelling, maar daarna ook een Aziatische maaltijd van Woo Ping! We serveren zowel vlees- als vegetarische maaltijden.

Regie: Arne Sybren Postma
Tekst: Ronald Schimmelpfennig
Spel: Christa Schrier, Johan van Amerom, Leonore Tismeer, Pierre Cortenraad, Thomas Westerhout
Speeldata: 8. 9, 15, 16, 17*, 21, 22, 23 mei 2015
Aanvang: 20:30 uur, *Matinee & Diner 15:00 uur
Locatie: Imperium Theater, Oude Vest 33e, Leiden
Prijs: regulier: €12,- studenten/CJP: €10,-, *Matinee & Diner €25

Let op: tijdens de Matinee is de Leidse binnenstad beperkt bereikbaar in verband met de Leiden Marathon. 

_MG_9975