De Lange Nasleep v/e Korte Mededeling

De Lange Nasleep v/e Korte Mededeling

posterlangenasleepBinnen een kleine gemeenschap van drie mannen en een vrouw zetten zich dingen in gang, die misschien waren uitgebleven als een van hen zijn korte mededeling niet had uitgesproken. Welke emoties wekt die korte mededeling op? Is hun vriendschap hiertegen opgewassen? Kan de keuze van één iemand, de vanzelfsprekendheden van anderen onderuit halen? Snelle, messcherpe gesprekken volgen elkaar in een sneltreinvaart op en nemen de kijker, in een hoge staat van paraatheid, met zich mee.

Magne van den Berg (1967) studeerde aan de Mimeopleiding in Amsterdam en maakt sindsdien haar eigen voorstellingen. Haar eerste teksten regisseerde ze zelf, latere teksten zijn geregisseerd door anderen. In 2008 ontving ze voor de tekst van ‘De lange nasleep van een korte mededeling’ de H.G. van der Viesprijs voor beste oorspronkelijk Nederlands toneelstuk.

De regie is in handen van Jan Joost Aten, in 2008 afgestudeerd aan de Lucas Borkel Acteursschool in Amsterdam. Het is zijn tweede regie bij toneelgroep Imperium. Eerder regisseerde hij Gras van Esther Gerritsen (2010). Jan Joost Aten is ook actief lid van Toneelgroep Imperium. Als laatste heeft hij in Het temmen van de Feeks (2011) gespeeld.

Interview met Jan Joost Aten: Taal is een beperkt middel

Foto impressie

Trailer De lange nasleep van een korte mededeling

Regie: Jan Joost Aten
Spelers: Ric Berretty, Maaike Damen, Ton Orleans, Mark Siera
Speeldata: 3, 4, 9, 10, 11, 16, 17 en 18 februari 2012