Benefiet Open Podium

Benefiet Open Podium

1 September vanaf 20:00 uur – BENEFIET OPEN PODIUM Meisjes (m/v) voor meisjes.

 

Zin in een avondje veelzijdig vermaak? Voor ons project Cycle for Plan Nicaragua hebben we een open podium georganiseerd. We hebben een paar schitterende singer-songwriters en zangeressen en acteur Herman Duchenne komt een monoloog opvoeren. De avond wordt aan elkaar gepraat door presentatoren Lisette Heijma en Robert Calis van Team-Entonces (http://team-entonces.nl.). En: we hebben nog ruimte voor acts! Acteurs, zangers, singer-songwriters, verhalenvertellers, goochelaars, stand-up comedians, air guitar spelers, wie zichzelf op vrijdag 1 september willen laten zien tijdens ons Open Podium is welkom.

 

De opbrengsten van de avond gaan naar Team Entonces, die geld inzamelen voor Plan Nederland voor hun Plan de Mi Vida project in Nicaragua. In Nicaragua krijgt minimaal 1 op de 3 meisjes in hun tienerjaren te maken met aanranding en ander seksueel geweld. 1 op de 4 meisjes is voor hun achttiende al moeder. Het Plan de mi Vida project richt zich erop om de positie van meisjes in de samenleving te verbeteren door de hele community in Nicaragua te betrekken bij het lot van deze meisjes en met hen de positie van tienermeisjes te verbeteren. Dit gaat ook gepaard met de invoer van betere seksuele voorlichting voor zowel jongens als meisjes en het doorbreken van rolpatronen in een machosamenleving.

Tussen de acts door vertellen Lisette Heijma en Robert Calis van Team Entonces meer over hun fietstocht in Nicaragua, waarbij ze de locaties van het Plan de Mi Vida project gaan bezoeken.

De werktitel van het open podium is Meisjes (m/v) voor meisjes. Links met Nicaragua, met meisjes of met je jeugd zijn welkom.

Zie voor informatie over team Entonces http://team-entonces.nl.

Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop via deze link.

Of bezoek het evenement op facebook.

Een act aanmelden? Stuur een mail naar lisette.heijma@gmail.com voor meer informatie.