De Leegte van het Koelkastdeurtje

De Leegte van het Koelkastdeurtje

Het studentenleven; Midge weet er inmiddels alles van. Na 7 jaar lang van het studentenleven te hebben genoten wordt het voor Midge nu zo langzaamaan toch tijd om de ‘De grote boze mensenwereld’ in te gaan. Het afstuderen is begonnen, de slotakte van het studeren wordt gespeeld. Langzaam maar zeker kruipt het werkende leven zijn aderen door. Wat blijkt: ‘De grote boze mensenwereld’ is verschrikkelijk saai. Dus is het tijd om een feestje te bouwen.

Midge staat 28 oktober 2017 niet alleen op het podium. Hij wordt die avond ondersteund door drie geweldige comedians. Luuk van der Vaart, Jannick Hamberg en Stamatios Doulis zullen elk een deel van de avond op zich nemen. Houd Midge zijn Facebookpagina in de gaten voor updates over de avond. Het wordt een geweldige avond, dus zorg dat je erbij bent.

spel: Midge Hazewinkel
speeldatum: 28 oktober 2017
aanvang: 20.15 uur
locatie: Imperium Theater, Oude Vest 33e, Leiden
prijs: € 10,– ( graag gepast betalen, er is geen pin aanwezig)
reserveren: via deze link