De Papieren Kroon Theater & Diner

De Papieren Kroon Theater & Diner

RESERVEER

DE PREMIERE VAN DE PAPIEREN KROON IS VERPLAATST NAAR 25 NOVEMBER 2017

De Papieren Kroon

Hendrik VI van William Shakespeare

Toneelgroep Imperium bestaat 60 jaar en pakt uit met een marathonvoorstelling. Vier uur spektakel met drie pauzes en een feestelijk diner. Bingewatchen, maar dan live!

Een jubileumjaar afsluiten doe je met een knaller. Wie kent niet het genot achterelkaar meerdere afleveringen van je favoriete tv-serie te kijken? Wij stelden ons ten doel dat gevoel in ons theater te evenaren. De koningsdrama’s van Shakespeare doen wat ons betreft niet onder voor Game of Thrones!

Regisseur Jules Noyons laat onze acteurs tot het uiterste gaan en dompelt het publiek onder in een opzwepende theaterbeleving die dieper, langer en completer is dan de gemiddelde voorstelling.

In drie blokken volgen we het leven van Hendrik VI. Shakespeare geeft ons een juweel: onstuimig, meeslepend en vol actie, over een Engeland in oorlog. Maak je op voor vier uur lachen en gruwen om onverwachte wendingen en spannende cliffhangers. Tijdens de pauzes serveren we een heerlijk diner.

regie en vertaling: Jules Noyons  catering Passion Food
spel: Johan van Amerom, Christine Bexelius, Job Cortenraad,
Pierre Cortenraad, Boris Crijnen, Maaike Damen, Barry Grove, Alwin Kloekhorst, Et Meijvogel, Martine Tollig, Marga van Ravels, Riekje Renes, Abel Rozendaal, Leonore Tismeer, Thomas Westerhout en Eva de Wit
aanvang: 16:00 uur
speeldata: 25 en 26 NOVEMBER en 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24 DECEMBER 2017
prijs: regulier € 25 | studenten/ CJP  € 22 | inclusief diner, keuze vlees of vegetarisch
(graag gepast betalen, er is geen pin aanwezig)
locatie: Imperium Theater, Oude Vest 33 e, Leiden

Op het moment dat u reserveert, wordt één op één uw diner besteld.
Wij verzoeken u vriendelijk, maar heel dringend bij verhindering het theater zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van uw annulering. We vinden het heel erg als er eten verspild zou worden. Dank u wel voor uw medewerking!