Punk- Caroline Sanders

Punk- Caroline Sanders

Punk is een stand-up comedy cabaret show met sketches, verhalen, grappen, conferences en imitaties.

Het gaat over flinke eigen standpunten innemen , tegendraads zijn, de heersende normen, waarden en fatsoensregels op de hak nemen, de rebel in jezelf uiten en je eigen weg gaan.  Na een omwenteling via Los Angeles, Londen en New York is Caroline Sanders tijdelijk terug, home based in Nederland om háar cosmopolitische rebel te laten spreken.

Visionaire, theatraal, brutaal, eigenzinnig en scherp staat zij haar mannetje om in deze tijd van grote omwentelingen haar bijdrage te leveren aan een maatschappij die de nadruk gaat leggen op het individu.

”Punk” sluit daarbij aan. Het gaat over je eigen statements maken zodat niet anderen, instituties, maatschappijen of de overheid dat gaan doen. De heilige huisjes omver schoppen van alles wat we kenden.

En dat we worden wat we moeten zijn, met humor als leidraad.

Spel: Caroline Sanders
Speeldatum: 9 februari 2018
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Imperium Theater, Oude Vest 33e, Leiden
Prijs: € 10,00 (graag gepast betalen, er is geen pin aanwezig)
Informatie: www.carolinesanders.net