Als jij de bloemen vertrapt -Toneelfabriek

Als jij de bloemen vertrapt -Toneelfabriek

Reserveer

Als jij de bloemen vertrapt, zal ik jou vertrappen

Maria: “Ieder jaar genieten wij weer van de natuur. Maar de vraag is, geniet de natuur ook van ons? Heb jij ooit twee jonge rozenstruiken door de ramen naar binnen zien kijken? Nee, Daniel, nooit. De natuur wendt zich tot het licht. En daarbuiten zijn wij.”

Een tuin. Een huis waar het buitenlicht maar moeilijk binnendringt. Mama Maria, dochter Sally, man Daniel en huisknecht James. Een moeder die liever een zoon had gehad. Een grote liefde die Homer heet. En dan zijn daar twee vreemde kostgangers. Een vogelkooi, pianomuziek op rare tijden, de tijd die stil lijkt te hebben gestaan en iemand die vaak jarig is.

Als jij de bloemen vertrapt zal ik jou vertrappen is een vrolijke en lugubere voorstelling die het publiek in verwarring achterlaat. Een voorstelling over de ongrijpbare donkere en de optimistische vrolijke kant van de mens die probeert de chaos om hem heen begrijpelijk te houden.

Regie: Polcia van Drunen
Spel: Mirjam Angenent, Jules Kleijn, Germaine Kurstjens, Marc Minnee, Eddo Pfeifer
Speeldata: 21, 22 en 23 juni
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Imperium Theater, Oude Vest 33e, Leiden
Prijs: €12,- (geen pin aanwezig)