Lid worden?

Lid worden?

ITLOM 0108 - 1Wil je lid worden van Toneelgroep Imperium? Heb je zin om te spelen, of om achter de schermen te werken? Lees de info die hieronder staat, vul dit inschrijfformulier in en stuur het naar de voorzitter!

Onze vereniging kan altijd enthousiaste en hard werkende theatermakers gebruiken. Theatermakers, ja, want bij Imperium komt méér kijken dan alleen toneelspelen.

Voor onze producties op de planken staan zijn veel leden actief met het uitzoeken van stukken, aantrekken van regisseurs, decor bouwen, lichtplannen maken, kleding, grime, pr, theater inrichten, lampen ophangen, verspreiden van flyers en affiches en niet te vergeten het schoonhouden van ons eigen theater en het draaien van bar- en kassadiensten bij voorstellingen.

Vul dan ons inschrijfformulier in en stuur het naar de voorzitter. Hij zal je dan uitnodigen voor een auditieworkshop voor de eerstvolgende productie.

Als geïnteresseerde in lidmaatschap kun je eenmalig gratis aan twee auditieavonden meedoen. Op die avonden ontvang je aanvullende informatie over Imperium en kun je kennismaken met de werkwijze en sfeer binnen Imperium. Na die twee avonden kun je bepalen of Imperium past bij wat je zoekt. Tevens zal de begeleider van deze avonden aangeven of op grond van jouw ervaring en bijdrage aan de auditie Imperium een goede plek voor jou zou kunnen zijn of een cursus elders wordt aangeraden.

Veel? Ja! Maar wel heel leuk als je van theatermaken houdt. En daarnaast wordt er natuurlijk óók nog toneelgespeeld!