Huur Theater Imperium

Huur Theater Imperium

Het Imperium theater is te huur voor uw voorstellingen, compleet met onze foyer, bar en techniek. Toneelvereniging Imperium brengt vier producties per jaar, in oktober, december, februari en mei. Ze duren met de opbouw vijf weken per productie. De rest van het jaar verhuurt Imperium het theater aan andere toneel-, dans- en muziekgroepen.

Ook voor Open Podia en discussiegroepen is het een geschikte ruimte. Wij bieden een intieme theaterzaal met 80 zitplaatsen, een ruime kleedkamer en een gezellige foyer met bediening. De bar is open van anderhalf uur voor tot minimaal anderhalf uur na de voorstelling. Gezellig om voor te beschouwen en na te praten. Een impressie van het theater vind je hier.

Er is een professionele licht en geluidsinstallatie aanwezig. Leden van onze techniekgroep helpen bij de opbouw van uw voorstelling. Op de speelavonden moet de huurder zelf voor de techniek zorgen. Een exacte beschrijving van onze technische voorzieningen staat hier.

Voor informatie over huurprijs en beschikbaarheid mail naar: Barry Grove. barry@imperiumtheater.nl

Vooraanzicht van de bar

Vooraanzicht van de bar

De tribune

De tribune

Het techniekhok

Het techniekhok

De kleedkamer

De kleedkamer

De ontvangsthal

De ontvangsthal