zaterdag

21

Dec

Toneelgroep Imperium | Iedereen van 12 jaar en ouder!

Het is een prachtig leven

Een tragisch kerstverhaal met een happy end!

Het is een prachtig leven

‘Was ik maar nooit geboren!’ Voor de koude decembermaand brengt Toneelgroep Imperium een warmbloedig levensepos vol idealisme, opoffering, tegenslag en hoop.

De eens zo levenslustige George komt steeds meer vast te zitten in een kleinburgerlijk bestaan waarin elke cent omgedraaid moet worden. Als dan ook nog eens de crisis toeslaat ziet hij geen uitkomst meer en staat op het punt er een einde aan te maken. Dan grijpt de hemel in...

Als decembervoorstelling brengt Toneelgroep Imperium een aangrijpend theaterstuk over hoe moeilijk het kan zijn om je niet te laten ontmoedigen door tegenslagen in je leven en in je idealen te blijven geloven. Een gloedvol verhaal over een ontembare doorzetter waarin veel mensen zich zullen herkennen.

Regisseur Arie de Mol (o.a. voormalig artistiek leider van Toneelgroep Maastricht en De Appel) maakt een prachtige ensemblevoorstelling vol vaart en energie, waarin hij zijn maatschappelijk engagement weet te combineren met veel humor en een hartstochtelijke, robuuste speelstijl.

Schrijver: Philipp Van Doren Stern

Vertaling, bewerking & regie: Arie de Mol

Spel: Agaath Bokma, Andries Snijder, Annemieke Nennie, Babette van Spijker, Christine Bexelius, Els van Midden, Gerard van Teijlingen, Iris de Munnik, Jan Struijs, Johan van Amerom, Manita van den Berg, Marga van Ravels, Mark Siera, Michel Lausberg, Rene Huinen, Simme van de Lustgraaf.

Muziek: Bart in't Veld

Aanvang: 20.30 uur

Matinee 15 december: 15.00 uur

Toegang: € 13,00 | CJP en studenten € 11, 00

Contactformulier

Naar aanleiding van dit contactformulier nemen we via mail contact met je op.

Let op: dit formulier NIET gebruiken voor het reserveren of bestellen van toegangsbewijzen.